PREMIERE DEN 21. MARTS / KØB BILLETTER HER

Asghar Farhadi går all-in på Hitchcock i sit psykologiske thrillerdrama, der starter i et idyllisk hjørne af Spanien, hvor familiemedlemmer fra nær og fjern samles til et festligt bryllup. Særligt Laura, der kommer helt fra Argentina med sin teenagedatter og unge søn, ser frem til et gensyn, men inden festen for alvor er skudt i gang, forsvinder Lauras datter sporløst. Og så vælter glemte og gemte hemmeligheder ellers ud af skabet, mens vi holdes i spænding til det sidste. At Farhadi har castet de tre største spansktalende stjerner Penélope Cruz, Javier Bardem og Ricardo Darín, fuldender kun fornøjelsen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: