PREMIERE DEN 25. APRIL / KØB BILLETTER HER

‘Gøg & Gokke’ fortæller om en underbelyst periode i komikerne Oliver Hardy og Stan Laurels liv, da duoen sent i karrieren turnerer i efterkrigstidens Storbritannien. Deres popularitet er ikke, hvad den har været, og da både helbredet og det indbyrdes forhold begynder skranter, bliver spørgsmålet om den engelske tourné også vil blive Stan og Laurels svanesang? I hovedrollerne som Stan Laurel (Gøg) og Oliver Hardy (Gokke) ses britiske Steve Coogan og amerikanske John C. Reilly, som begge viser flair for roller, der balancerer på kanten af det komiske og dramatiske. ’Gøg og Gokke’ med i Biografklub Danmark.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: