PREMIERE DEN 25. APRIL / KØB BILLETTER HER

Ratna arbejder som husholderske hos den moderne ungkarl Ashwin i Mumbai. Ashwin, der kommer fra en velstående familie, har været bosiddende i New York, hvor han havde slået sig ned som forfatter – noget, som han dog måtte afbryde for at flytte tilbage til Indien for at hjælpe sin far i dennes entreprenørvirksomhed.
Selvom Ashwin har alt, kan Ratna fornemme, at han har opgivet sine drømme, modsat Ratna, der intet har, men som drømmer om et liv som modedesigner.
Ashwin fascineres af Ratna, og varme følelser begynder at opstå mellem dem. Men kærlighedsforhold på tværs af de sociale lag er en umulighed i det indiske kastesystem. ”Sir” er en varm fortælling om drømme, modsætninger og begrænsninger. Instruktør: Rohena Gera.

Vises i: Vester Vov Vov, Valby Kino, Klovborg Kino, Øst For Paradis, Gloria Biograf, Ishøj Bio, Cafe Biografen i Odense, Nicolai Biograf & Cafe, Værløse Bio, Biffen Nordkraft, Allerød Bio (27.04.19), Gentofte Kino (27.04.19), Reprisen i Holte (02.05.19), Katuaq Bio, Grønland (07.05.19), Tisvilde Bio (09.05.19), Den Lille Biograf (12.05.19), Bio Silkeborg (14.05.19), Biohuset Lemvig (16.05.19), Bio Langeland og Victoria Teatret i Sorø (20.05.19), Ringe Bio (23.05.19), Biografen Stege (24.05.19), Gilleleje Bio (12.06.19), Kulturhuset Viften (16.09.19)

TRAILER:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: