SÆRVISNING I GRAND TEATRET TIRSDAG DEN 7. MAJ KL. 19

‘Skagerrak’ følger SUP-atleten Casper Steinfaths forberedelser og mentale udvikling i hans forsøg på at blive den første i verden til at padle fra Danmark til Norge. I løbet af vinteren 2017 forsøgte Casper at krydse Skagerrak første gang. Men kun 12 km fra kysten, sank hans drøm i dybet. Et år senere forsøgte Casper at krydse Skagerrak igen. ‘Skagerrak’ er et indblik i den rejse, Casper gennemgår i året mellem de to forsøg. En rejse, der viser sig at handle om mere end at komme fra A til B, hvor broderskab og venskab kommer til at spille en afgørende rolle for at få et projekt af denne størrelse til at lykkes. ‘Skagerrak’ er en inspirerende fortælling der handler om de drømme og håb, der lever inde i os alle. En film om modet til at begive sig ud mod horisonten.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: