PREMIERE DEN 25. APRIL / KØB BILLETTER HER

Nogle år efter deres søn forsvandt under en ferie på en lille spansk ø, tager ægteparret Adam (Dar Salim) og Louise (Lisa Carlehed) tilbage for at afslutte politisagen. Det bliver et dramatisk gensyn med det sted, hvor de engang var lykkelige. Mens Louise prøver at se fremad, kan Adam ikke slippe tanken om at finde ud af, hvad der skete med deres søn. Samtidig står parret ved en skillevej. Det er svært at blive sammen med det tab, de har lidt, men det er også svært at gå hver til sit, for lykkes de med at lægge sorgen bag sig har de stadig chancen for at genfinde glæden, kærligheden og troen på et nyt liv.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: