PREMIERE DEN 16. MAJ / KØB BILLETTER HER

Nuri Bilge Ceylan vandt Guldpalmerne i Cannes for ’Vintersøvn’. Nu er han tilbage med endnu et majestætisk værk, der lader sig nyde som en god bog. Filmens hovedperson hedder Sinan, og hans store kærlighed til litteratur og drømmen om at blive forfatter sender ham tilbage til hans fødeby, en lille tyrkisk landsby, hvor han prøver at skrabe penge sammen til at få udgivet sin første roman. Sinan lægger hele sit hjerte og sjæl i projektet, men farens store spillegæld og familiens forventninger om at han skal blive lærer, er blot et par af de forhindringer, som Sinan må forcere for at indfri sin store drøm.

SE FILMEN I GRAND TEATRET / KØB BILLETTER HER.

TRAILER:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: