En spions bekendelser (Red Joan)

Scroll down to content

PREMIERE DEN 16. MAJ / KØB BILLETTER HER

Joan Stanley (Judi Dench) nyder sin pensionisttilværelse, da den britiske efterretningstjeneste, MI5, banker på og arresterer hende. Joan gemmer på en utrolig hemmelighed. I 1930’erne er unge Joan (Sophie Cookson) studerende på Cambridge, hvor hun forelsker sig i kommunisten Leo. Gennem Leo begynder Joan at se, hvordan det militære kapløb går amok. Da hun får job i et atomforskningscenter, må Joan beslutte, om hun er villig til at forråde sit eget land og dem hun elsker for at redde verden. ’En spions bekendelser’ er inspireret af ’The Granny Spy’, der som 87-årig blev afsløret som KGB-agent.

Se filmen i Grand Teatret / Køb billetter her.

TRAILER OG KLIP:

SOUNDTRACK:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: