PREMIERE DEN 23. MAJ / KØB BILLETTER HER

Endnu en norsk storfilm om en af nationens stolte sønner. Espen Sandberg (’Max Manus’, ’Kon-Tiki’) fortæller om historien om verdens største polarforsker, Roald Amundsen. Siden han var dreng, var han besat af tanken om at opdage de uudforskede dele af verden, og drømmen om at nå Sydpolen blev et kapløb med den britiske Robert Scott. Roald var en mand, som ikke var bange for at lyve og bedrage sine nærmeste for at nå sine mål. Især broren Leon, Roalds faste støtte, måtte lide under hans valg. Filmen er baseret på virkelige hændelser og giver både indblik i Roalds liv og person – og i menneskerne omkring ham.

Se filmen i Grand Teatret: køb billetter her.

TRAILER:

SOUNDTRACK:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: