PREMIERE DEN 29. MAJ / KØB BILLETTER HER

Rocketman’ tager os med på en fantastisk rejse i hælene på det klaverspillende vidunderbarn Reginald Dwight, som undervejs forvandler sig til superstjernen Elton John (spillet af Taron Egerton). Det er en universel og inspirerende fortælling om drengen, der kommer ud af det rene ingenting – og ender med at blive en af populærkulturens mest ikoniske personligheder. Og hvad kan vi så vente os? Elton John svarer selv: ‘A surreal look at my life, and not just a factual look at my life, more in the manner of a ‘Moulin Rouge!’ … I just don’t want it to be a normal biopic because my life hasn’t been like that.’

Se filmen i Grand Teatret: køb billetter her og læs mere på Grand-bloggen her.

TRAILERS:

TEASERS:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: