PREMIERE DEN 6. JUNI / KØB BILLETTER HER

Året er 1959. Den unge enke Florence (Emily Mortimer) ankommer til en lille havneby i det østlige England for at udleve sin drøm og åbne en boghandel. Byen tager sig idyllisk ud, men ikke alle er lige venlige. Florence mødes med skepsis af både bankmanden og advokaten, men den største modstand kommer fra iskolde Violet Gamart (Patricia Clarkson). Florence finder heldigvis støtte i bogelskeren Edmund Brundish (Bill Nighy), en velbjerget eremit, som de lokale sladrer en del om. Penelope Fitzgeralds roman er kongenialt filmatiseret af Isabel Coixet, der i filmisk form skriver sit eget kærlighedsbrev til litteraturen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: