PREMIERE DEN 20. JUNI

Det er sommer i Leningrad i starten af 1980’erne. LP’er af Lou Reed og David Bowie smugles ind i landet i stor stil, mens undergrundens rockscene koger under Perestrojka. Musik-promoteren Mayk møder den unge Victor Tsoi, der har de musikalske evner til at råbe den sovjetiske befolkning op. Mayks kone Natalia deler hans fascination af den vordende stjerne, og et trekantsdrama tager form – tegnet op i melankolske, længselsfulde streger og tilført et elektrificerende soundtrack. Kirill Serebrennikovs systemkritiske film tog Cannes med storm, mens instruktøren selv sad i husarrest hjemme i Moskva.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: