PREMIERE DEN 27. JUNI / KØB BILLETTER HER

Hvad ville du gøre, hvis du var den eneste, der kunne huske The Beatles? Danny Boyles ‘Yesterday’ udforsker en verden, hvor den ikoniske gruppe er sporløst forsvundet. Himesh Patel (‘EastEnders’) spiller den håbefulde musiker Jack, der efter en busulykke vågner op til lidt af et mareridt: Alle andre end han har fuldstændig glemt alt om The Beatles’ musik og eksistens! Jack udnytter situationen ved selv at begynde at spille The Beatles’ musik. Det får hans musikkarriere til at tage fart, men den dårlige samvittighed nager. Richard Curtis, der bl.a. skrevet ordene bag ’Love Actually’, har skrevet det sprudlende manuskript.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: