Nå men, den her film kan jeg jo ikke anmelde… Det er der i øvrigt også MANGE andre, der har gjort, så min er ikke ligefrem savnet.

Mr. Pitt

Men jeg kan da sige, at jeg nød den, og helt sikkert gerne vil se den igen og dyrke alle de lækre detaljer – der vil givetvis være nogle, jeg missede første gang. Fx mens jeg stirrede på Brad Pitt… Da han var ung, sagde han mig absolut intet, men nu har han altså fundet en eller anden indre ro, eller hvad det er, der giver ham en udstråling, han ikke har haft før. Jeg ved ikke, om der ligefrem gik et suk igennem biografen, da han tog skjorten af, som jeg ellers læste på Twitter, men næsten…

Og så skal du glæde dig til det tidspunkt, hvor Leonardo DiCaprio får ny frisure hen imod slutningen af filmen. Den er så fantastisk!

Musikken – moden – filmene – reklamerne

For alle, der er optaget af film som kunstart og som har et nostalgisk/kærligt forhold til 60’erne og særligt 60’erne i USA, er filmen selvfølgelig et must. Ligesom den er et must for Tarantino-fans. Jeg holder meget af Tarantinos take på historien om Manson og Sharon Tate. Det vil du måske også, men kun hvis du forinden har googlet den, så du ved, hvad historiebøgerne siger, der skete dengang.

Forfilm

Der var kun en enkelt forfilm, og det var til Ser du Månen, Daniel, filmatiseringen af Puk Damsgaards succesroman af samme navn. Den skal nok være spændende og hjerteknusende. Om den også er god, må tiden vise. Forfilmen fungerer helt efter hensigten – man får lyst til at se filmen, selvom man i dette tilfælde jo ved, hvordan det ender.

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: