PREMIERE DEN 14. NOVEMBER / SE FILMEN I GRAND HJEMMEBIO

Selv om tilværelsen er enkel i Udkantsdanmark, så er livet ikke altid let. ‘Onkel’ er en romantisk dannelseshistorie fortalt med indsigt, lune og velgørende sønderjysk sindighed. Den forældreløse Kris (Jette Søndergaard) bor med sin onkel (Peter H. Tygesen). Et slagtilfælde har gjort ham ukampdygtig, og Kris passer både ham og driften. Mens onkel trisser rundt med sin rollator, er det hende, der malker, muger og smører madder. Dagene ligner hinanden som to dråber mælk, indtil den snakkesalige dyrlæge Johannes og nabogårdens unge Mike hver især får genvakt nogle af de drømme, Kris for længst har givet afkald på.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: