Aretha Franklin – Amazing Grace

Scroll down to content

PREMIERE DEN 16. JANUAR / SE FILMEN I GRAND HJEMMEBIO

Over to aftener, den 13. og den 14. januar 1972, indspillede Aretha Franklin sit album ‘Amazing Grace’ live med kor og publikum (inklusive en begejstret Mick Jagger) i Reverend James Clevelands New Bethel Baptist Church i Watts, Los Angeles. Sydney Pollack forevigede begivenheden, men filmen blev aldrig udsendt. Først nu… 47 år senere, året efter Aretha Franklins bortgang, er filmen blevet færdiggjort. Og hvilket pragtværk! ’En tour de force af himmelske dimensioner. Et smykkeskrin fyldt med spirituelle, uslebne diamanter,’ skrev Politikens Erik Jensen fra Europapremieren i Berlin.

TRAILER:

BONUS MATERIALE:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: