PREMIERE DEN 19. MARTS / BESTIL BILLETTER HER

‘La Belle Epoque’ er en uimodståeligt charmerende film, som mange vil kunne relatere sig til. Hjertevarm, morsom, original og underfundig. Med stjernespil af veteranen Daniel Auteuil som den midaldrende, lidt livstrætte Victor, der får sit liv vendt på hovedet den dag Antoine, en succesrig iværksætter, tilbyder ham en unik form for underholdning. Antoines firma giver kunderne mulighed for at dykke tilbage i en tidsperiode efter eget valg. Victor beslutter at genoplive den mest mindeværdige uge i sit liv, 40 år tidligere, da han mødte sit livs kærlighed.

TRAILER

SOCIAL

SOUNDTRACK

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: