PREMIERE DEN 6. FEBRUAR / KØB BILLETTTER HER

‘Fluernes herre’ møder ‘Dommedag nu’ blandt unge guerillakrigere i den colombianske ødemark, hvor en gidseltagning ender galt. Kaos og galskab regerer i det hele taget i Alejandro Landes’ feberdrøm af en film, der åbner med en gruppe unge, som tåger rundt på en bjergtop med bind for øjnene. I mageløse billeder indkapsles en uspecificeret enheds gøren og laden i en uspecificeret bjergegn, hvor soldaterne ikke alene kæmper med at holde deres hormoner i ro, men også skal holde en fredet malkeko og det kvindeligt gidsel i skak. ’Monos’ har vundet priser verden over og var Colombias Oscarkandidat.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: