SE FILMEN I GRAND HJEMMEBIO

Emma på 11 er vokset op i en helt ‘almindelig’ familie. Men da det viser sig, at Emmas far, Thomas, er transkønnet, vender det op og ned på alting. Både far og datter kæmper for at holde fast i alt det, de havde sammen, mens de samtidig må acceptere, at alting er anderledes nu. For kan Thomas, der nu hedder Agnete, stadig lide fodbold? Og kan man overhovedet være far, når man er en kvinde? Det er ikke ukompliceret stof, Malou Reymann sætter tænderne i, men hvor er det herligt let og fordomsfrit forløst – ikke mindst takket være Mikkel Boe Følsgaards charmerende gestaltning af filmens mandlige/kvindelige hovedperson.

TRAILER:

EKSTRAMATERIALE:

Biografpremiere den 20. februar, 2020.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: