Only the Animals / Seules les bêtes

Scroll down to content

SE FILMEN TIL FRANSKE FILM MANDAGE

En kvinde er forsvundet. Efter en snestorm findes hendes bil forladt i et halvøde landskab, hvor et par spredte bondegårde er ene om at bryde monotonien. De tilkaldte gendarmer har ikke mange spor at gå efter – til trods for at hele fem forskellige personer ligger inde med brikker til forståelse af det samlede puslespil, som trækker tråde til det afrikanske kontinent. Det er en djævelsk raffineret og svært kategoriserbar thriller, Dominik Moll har drejet – af Hollywood Reporter beskrevet som et lystigt blend af ‘Fargo’ og ‘Babel’, som det ville tage sig ud, hvis det var Atom Egoyan, der svingede taktstokken. Med andre ord: Vi har at gøre med en film fra allerøverste hylde.

TRAILER

SOCIAL

SOUNDTRACK

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: