Maryam – den perfekte kandidat

Scroll down to content

PREMIERE DEN 2. JULI

Haifaa al-Mansour, som debuterede med den skønne ‘Den grønne cykel’, er tilbage med endnu et varmt og illuminerende blik på livets udfordringer i Saudi-Arabien – ikke mindst i kvindeligt perspektiv. Maryam er en ambitiøs ung læge, der trods sine kvalifikationer må kæmpe for at opnå respekt blandt sine mandlige kollegaer og patienter. Da Maryam en dag forhindres i at rejse til Dubai efter et ledigt job, bliver det dråben, der får bægret til at flyde over. For at blive hørt stiller hun op til kommunalvalg. Sammen med sine søstre starter hun sin kampagne, men da lokalsamfundet bliver opmærksom på Maryams planer, stiger modstanden…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: