SNIGPREMIERE DEN 24. AUGUST

Benni er en ni-årig tornado i pink dynejakke. Hun er en systembryder. En kastekugle mellem forskellige institutioner, der ikke kan håndtere hendes vilde raseriudbrud. Det eneste Benni ønsker er at bo med sin mor igen, men moderen er ikke i stand til at håndtere sin uhåndterlige datter. Systemet er også ved at give op, men da Micha ansættes på institutionen, begynder Benni for første gang at åbne op. Benni knytter sig til ham, alt imens Micha forsøger at balancere professionel distance med personligt engagement. De bevæger sig begge på usikker grund, og selv mindste ting truer med ødelægge deres venskab.

TRAILER

SOCIAL

View this post on Instagram

”En rørende film, et hårdt slag i ansigtet og en eksplosiv cocktail af lyserødt håb, varm, humoristisk tragedie og kraftfuldt hårdtslående skuespil. Se den, eller jeg sender Benni efter dig.” – ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (Soundvenue) Voldlig adfærd fra et barn er altid et råb om hjælp. Altid! Niårige Benni har svært ved at tilpasse sig samfundets maskineri, og bliver nemt overvældet i sådan en grad, at det fører til adskillelige raseriudbrud. Systemet er tæt på at vende hende ryggen, men ved et lykketræf kommer skoleledsageren Micha ind i hendes liv. Men er Michas tilstedeværelse nok til at hjælpe Benni på rette spor? Se 💞SYSTEMBRYDER💞 i biografen nu #systemsprenger #systemcrasher #systembryder #filmskalsesibiografen #filmperle #arthousefilm #tyskfilm #filmawards #angelfilms #norafingscheidt #acadamyawards #oscars2020 #filmnyt @grandteatret @gloriabiograf @oestforparadis @reelvestervovvov @cafebiografen @biffennordkraft @empirebio

A post shared by Angel Films (@angel_films_dk) on

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: