SNIGPREMIERE DEN 24. AUGUST

Benni er en ni-årig tornado i pink dynejakke. Hun er en systembryder. En kastekugle mellem forskellige institutioner, der ikke kan håndtere hendes vilde raseriudbrud. Det eneste Benni ønsker er at bo med sin mor igen, men moderen er ikke i stand til at håndtere sin uhåndterlige datter. Systemet er også ved at give op, men da Micha ansættes på institutionen, begynder Benni for første gang at åbne op. Benni knytter sig til ham, alt imens Micha forsøger at balancere professionel distance med personligt engagement. De bevæger sig begge på usikker grund, og selv mindste ting truer med ødelægge deres venskab.

TRAILER

SOCIAL

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: