PREMIERE DEN 20. AUGUST

Midt under Anden Verdenskrig har forfatterinden Alice (evigt skønne Gemma Arterton) har fundet det helt perfekte sted til sin forskning i myter og folklore – et sted, hvor hun i fred og ro kan koncentrere sig om sin kommende bog. Men så tager hendes tilværelse en uventet drejning. Alice forventes nemlig – uden hensyntagen til egne planer – at tage sig af drengen Frank, som er blevet evakueret fra krigens rædsler i London. Det passer umiddelbart ikke Alice, som stadig slikker sårene efter et brudt forhold. ‘Summerland’ er en varm og bevægende film om kærlighedens mange ansigter – og om vigtigheden af at have modet til at favne andre mennesker.

TRAILER

SOCIAL

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: