PREMIERE DEN 20. AUGUST

Den unge kvinde Billi forlader modvilligt New York og rejser hjem til Changchun i Kina, hvor familien samles for at sige farvel til bedstemoren Nai Nai, der kun har få uger tilbage at leve i. Familien har imidlertid besluttet ikke at fortælle Nai Nai sandheden om hendes tilstand. De bruger i stedet et bryllup som påskud til at samles. Mens Billi navigerer i dette minefelt af hvide løgne og familieforventninger, begynder hun samtidig at genopdage det land, hun forlod som barn. ‘The Farewell’ er en sjov og hjertegribende familieskildring om at tage afsked med en man elsker – og samtidig finde tilbage sine rødder.

TRAILER

SOCIAL

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: