PREMIERE DEN 20. AUGUST

Den unge kvinde Billi forlader modvilligt New York og rejser hjem til Changchun i Kina, hvor familien samles for at sige farvel til bedstemoren Nai Nai, der kun har få uger tilbage at leve i. Familien har imidlertid besluttet ikke at fortælle Nai Nai sandheden om hendes tilstand. De bruger i stedet et bryllup som påskud til at samles. Mens Billi navigerer i dette minefelt af hvide løgne og familieforventninger, begynder hun samtidig at genopdage det land, hun forlod som barn. ‘The Farewell’ er en sjov og hjertegribende familieskildring om at tage afsked med en man elsker – og samtidig finde tilbage sine rødder.

TRAILER

SOCIAL

View this post on Instagram

GLEM IKKE at se den ultimative familiefortælling ✨THE FAREWELL✨ Filmen er den nyeste perle fra selvskabet A24 der står bag en lang række hit, blandt andet Moonlight, The Florida Project og Lady Bird. THE FAREWELL er en hjertevarm film, der fortæller historien om kinesisk-amerikanske Billi, der må tage tilbage til sit moderland, så hun kan tage afsked med sin syge farmor – dog med et twist, farmoren ved nemlig ikke at hun er syg. Det er et absolut ”must-see”, som kører i biograferne nu! 📽 #thefarewell #awkwafina #luluwang #a24 #indiefilm #filmskalsesibiografen #filmperle #goldenglobes #filmawards #comedy #family #drama @grandteatret @oestforparadis @empirebio @cinemaxx_danmark @dagmarteatret

A post shared by Angel Films (@angel_films_dk) on

View this post on Instagram

✨THE FAREWELL✨ er et dybt personligt portræt af en familie, splittet af to vidt forskellige kulturer, men som alligevel formår at skabe forståelse for hindanden. Men udover at være en historie baseret på en selvbiografisk ”sand løgn” som filmens instruktør Lulu Wang beskriver det, er filmen mindst lige så personlig for skuespillerne: ”With The Farewell there was a very personal connection for it, and I didn’t know we would end up here at Sundance, with such a unique perspective – incredibly personal to me” – Awkwafina Et interview med filmens medvirkende kan findes på vores Facebook side 💫 Filmen går i biograferne nu! Artwork: @maggieschan #thefarewell #awkwafina #luluwang #tzima #dianalin #sundance #a24 #indiefilm #filmskalsesibiografen #filmperle #goldenglobes #filmawards #comedy #family #drama @grandteatret @oestforparadis @empirebio @cinemaxx_danmark @dagmarteatret

A post shared by Angel Films (@angel_films_dk) on

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: