VISES KUN TIL SÆRFORESTILLINGER

Queen og Slims første date tager en uventet drejning, da en politimand stopper dem for en mindre trafikovertrædelse. Situationen eskalerer, og Slim skyder betjenten i selvforsvar. Historien ruller i medierne, og Slim og Queen føler, at de ikke har andet valg end at flygte fra Loven. Men da en video af hændelsen går viralt, bliver de ufrivillige forbrydere snart et symbol på traumer, sorg og smerte for mennesker overalt i landet. NB: Særvisning på engelsk uden undertekster.

TRAILER

SOCIAL

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: