Filmen ‘The Burnt Orange Heresy’ handler om kunstkritikeren James Figueras, der bliver hyret til at stjæle et sjældent maleri. Aftalen medfører ufine metoder, og midt i det hele står kvinden Berenice Hollis, der har sine egne motiver. 

Danske Claes Bang kendt fra bl.a. The Square spiller hovedrollen i filmen, der også har Elizabeth Debicki på rollelisten. Hende kender vi fra bl.a. Guardians of the Galaxy Vol 2. Mick Jagger og Donald Sutherland spiller de to øvrige bærende roller.

‘The Burnt Orange Heresy’ afventer dansk biografpremiere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: