🇫🇷 FRANSKE FILM MANDAGE: I Bruno Dumonts fritstĂĄende opfølger til ’Jeannette, l’enfance de Jeanne d’Arc’ (2017) møder vi den unge Jeanne, der følger Guds vilje og leder den franske hær i krigen om den franske trone, som ogsĂĄ englænderne ønsker at bemægtige sig. Jeanne tages til fange og anklages for kætteri. Scenerne fra katedralen i Amiens, hvor biskopper og præster beskriver, hvilke torturredskaber, som skal anvendes, er betagende, og Dumont mestrer i det hele taget hele registret, mens han veksler mellem den dybeste patos og den mest løbske komik. Endnu en totalforestilling fra Cirkus Dumont. Se ‘Joan of Arc’ til Franske Film Mandage i aften kl. 19 i @oestforparadis og @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: