🇺🇸 SÆRVISNINGER: 1930’ernes Hollywood skildres som set gennem øjnene pĂĽ den skarpe samfundskritiker og alkoholiske manuskriptforfatter Herman J. Mankiewicz alt i mens han, i kapløb med tiden, forsøger at fĂŚrdiggøre manuskriptet til Orson Welles berømte ‘Citizen Kane’. Verdenshistoriens efter manges mening bedste film nogensinde blev bygget over avismagnaten William Randolph Hearst, der ikke ligefrem var projektet venligt stemt. Filmens hovedperson er dog hverken Welles (Tom Burke) eller Hearst (Charles Dance), men den ogsĂĽ ganske flamboyante Mankiewicz (Gary Oldman), som dikterer manuskriptet til sin sekretĂŚr, mens han tĂŚnker tilbage pĂĽ sin egen karriere som kulturradikal pennefører og cocktailgĂŚst hos den anderledes konservative Hearst. Se ‘Mank’ fra torsdag og en uge frem i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĽ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: