🇫🇷 FRANSKE FILM MANDAGE: Maj 1940. Frankrig stĂĄr over for en overlegen tysk hær. Charles de Gaulle (Lambert Wilson), nyudnævnt general, slutter sig til regeringen i Paris, mens hustruen Yvonne (Isabelle CarrĂ©) og de tre børn holder sig hjemme i det østlige Frankrig. De Gaulle er oppe imod den opgivende ministerpræsident Philippe PĂ©tain, som er parat til at forhandle med Hitler, mens de Gaulle kun har Ă©t ønske: At fortsætte kampen. Men prisen kan være høj – ogsĂĄ pĂĄ det private plan, for da Yvonne og børnene sammen med tusinder af andre franskmænd mĂĄ flygte fra de invaderende tyske tropper, mister mand og hustru al kontakt. Bliver hans egen familie de Gaulles første offer for den store sag? Se ‘De Gaulle’ i aften i @grandteatret og @oestforparadis.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: