🇩🇰🇿🇲 FILM & MUSIK: Den folkekære musiker Thomas Buttenschøn drager i en livsbekræftende dokumentar til Zambia bevæbnet med sin guitar og et vigtigt budskab. Han er selv født med HIV, men takket være medicin har han holdt sygdommen væk og fået raske børn – en overraskende kendsgerning for de zambianske landsbyborgere. Med radio-interviews og landsby-besøg med sin søn i hånden er han med til at få opløst det tabu, der er opstået omkring HIV. Og hvorfor så ikke give kæmpemæssige gratis koncerter i selskab med de lokale musikstjerner, hvor adgangskravet blot er at man får taget en gratis test for virussen? Se ‘Doin’ My Drugs’ i @grandteatret tirsdag den 1. november kl. 19.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: