🎶 FILM & MUSIK: Hvordan kan et rockband på én gang være succesfuldt, undervurderet, enormt indflydelsesrigt og samtidigt helt kriminelt forbigået. Følg med på en musikalsk odyssé gennem fem skøre og underfulde årtier med brødrene Ron og Russell Mael: Dit yndlingsbands yndlingsband! NB: Brødrene medvirker i og bidrog substantielt til ’Annette’, Leos Carax’ åbningsfilm fra Cannes, som får dansk premiere senere på sæsonen. NB: Originalversion uden undertekster. Se THE SPARKS BROTHERS tirsdag og onsdag aften i @grandteatret.

SOCIAL

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: