Amin, en succesfuld dansk akademiker, skal til at tage hul på et nyt kapitel i sit liv: Han skal giftes med sin kæreste, Kasper. Men spøgelser fra Amins turbulente fortid bliver ved med at forfølge ham. Som barn blev han sendt på flugt fra Afghanistan med sin familie, og siden havnede han alene i Danmark, kun udstyret med en dækhistorie og truet til aldrig at afsløre sandheden. I mere end 20 år har Amin spundet sig ind i bortforklaringer om sin fortid, men nu er hemmeligheden ved at være for tung at bære alene. Han er klar til at tage livtag med fortidens skygger.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: