Alice har ikke set sine to børn i flere måneder som følge af en hård skilsmisse fra børnenes far, der, i afventningen på en dom om forældremyndighed, har forhindret hende i at se dem. Da hendes søn Vincent ringer grædende midt om natten, overtager angsten, og Alice tager afsted med et nattog til den lille by Norrland, hvor børnene bor med deres far. I et sidste forsøg på at genvinde børnenes kærlighed og tillid, tager hun dem ulovligt med på en charterrejse til De Kanariske Øer. Men der går ikke lang tid før hun bliver efterlyst for kidnapning.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: