🇯🇵 SÆRVISNING: Den største biografsucces i Japan og den bedst sælgende anime-film på verdensplan nogensinde! Tanjiro og vennerne har afsluttet deres rehabiliteringstræning på Butterfly Mansion og ankommer til deres næste mission ombord på Mugen-toget, hvor over 40 personer er forsvundet i løbet af meget kort tid. Tanjiro og søsteren Nezuko slutter sig sammen med deres venner Zenitsu og Inosuke til en af de mægtigste sværdkæmpere i Dæmonjægerkorpset – Flammesøjlen Kyojuro Rengoku. Deres mission: at konfrontere dæmonen der gemmer sig i mørket ombord på Mugen-toget. ‘Demon Slayer: Mugen Train’ byder på årets vildeste action-eventyr og bygger videre på den ultrapopulære manga- og animeserie ‘Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba’, der har taget verden med storm! Vises kun i aften mandag i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: