Last Night in Soho er en kommende psykologisk gyserfilm instrueret af Edgar Wright med et manuskript af Wright og Krysty Wilson-Cairns, baseret på en historie af Wright. Filmens hovedroller spilles af Thomasin McKenzie, Anya Taylor-Joy, Matt Smith, Diana Rigg, Rita Tushingham og Terence Stamp. Filmen fokuserer på en ung wannabe mode designer pige, der under stor mystisk rejser tilbage til 1966 for at møde sit idol. Filmen markerer den sidste filmoptræden for både Rigg og Margaret Nolan, der døde i henholdsvis september og oktober 2020.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: