Kun 1 visning: Mandag den 31/5 kl. 21.15 i Grand Teatret og Øst for Paradis 🇩🇪 Rainer Werner Fassbinder er en af de mest skelsættende filmskabere i tysk filmhistorie og nåede i et rasende arbejdstempo at lave over 40 spillefilm og talrige teaterstykker, før han døde i 1982 i en alder af kun 37. Instruktøren Oskar Roehler tager afsæt i Fassbinders kunstneriske kompromisløshed og personkredsen omkring ham, og gennem en række stiliserede, kulisseagtige scener skildres centrale begivenheder og filmiske højdepunkter i Fassbinders liv. Oliver Masucci leverer en kraftpræstation som manisk filmskaber, der drives frem af tårnhøje ambitioner, begær og en dybfølt længsel efter kærlighed.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: