🇰🇷 FILMPERLER: ‘Parasite’-instruktørens gennembrudsfilm er inspireret af en seriemorder, der huserede i Sydkorea i 1980’erne. En række kvinder voldtages og myrdes, og det lokale politi er under pres for at løse sagen. Derfor arresterer man den første og bedste landsbytosse, men det gennemskuer den hidkaldte opdager fra Seoul. Den lakoniske humor tager især afsæt i de forskelle i temperament og metode, som kendetegner de dĂĄrligt uddannede landbetjente og den moderne snushane fra metropolen. Og imens Bong lystigt vrider genrekonventionerne, bare stiger og stiger spændingskurven. Se MEMORIES OF MURDER i bl.a. @grandteatret, @bibliografen, @bio_naestved, @reelvestervovov, @cinemacenter_helsingor, @empirebio, @moviehousehellerup, @nfbio, @reprise_teatret, @valbykino og @oestforparadis.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: