🇩🇰 BIOGRAF PREMIERE: Filmatisering af Jussi Adler-Olsens femte roman i serien om Carl Mørck. En mindreårig udenlandsk dreng pågribes af politiet ved grænsen med et dansk pas, der tilhører en mand mistænkt for pædofili. Sagen lander på Carl Mørcks (Ulrich Thomasen) skrivebord og eksploderer snart i en menneskejagt, der trækker tråde til Københavns underverden og til Slotsholmens bonede gulve i et intrigant spil om korruption og misbrug af dansk ulandsbistand. Se MARCO EFFEKTEN i bl.a. @grandteatret. Se trailer på @biografdk og interview på @kinodk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: