🇩🇪 TYSKE FILMDAGE: Den 19-årige David – spillet af Louis Hofmann fra ’Under sandet’ – er et stortalent ved klaveret, og hans største og eneste drøm er at blive koncertpianist og optræde på alverdens scener. Han er netop startet på konservatoriet, og under en myndig klaverlærerindes vinger når hans klaverspil nye højder. Men samtidig stiger forventningerne til ham, og han oparbejder en nådesløs selvkritik. Da David forelsker sig lidenskabeligt i Marie (Liv Lisa Fries, der var uforglemmeligt god som Charlotte Ritter i ’Babylon Berlin’), som er kæreste med en anden medstuderende, truer situationen med at løbe ud af kontrol. Sabrina Sarabis spillefilmdebut er drevet af intense skuespilpræstationer og en gennemmusikalsk rytme i lyd og billede. Og masser af en god dosis accelererende paranoia, som fik Screen Internationals anmelder til at sammenligne den med de bedste film af (den tidlige) Roman Polanski og Nicolas Roeg. Se PRÉLUDE i aften kl. 19:15 i @grandteatret og @oestforparadis.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: