🇩🇪 TYSKE FILMDAGE: Nervily comic, impressively poised psychodrama,’ skrev Varietys anmelder, og det opsummerer fint Visar Morinas prisvindende film, der lægger ud med en død rotte. Den hænger, ildevarslende, på døren til det hus, som Xhafer bor i sammen med sin kone og deres børn. Xhafer kommer oprindeligt fra Kosovo, men har boet i Tyskland i mange år og er både veluddannet og velintegreret. Rotten bliver for Xhafer et af de første tegn på, at han bliver chikaneret på grund af sin etniske baggrund. Snart bliver hvert ord og hver hændelse udlagt som et udslag af racisme, og Xhafer føler sig mere og mere isoleret og udstødt fra samfundet, sit arbejde og sågar sin familie. Er der noget om det, eller er Xhafer snarere paranoid og ved at miste grebet om virkeligheden? Filmen er produceret af instruktøren af ’Min far Toni Erdmann’, Maren Ade. Se EXILE i aften kl. 21:15 i @grandteatret og @oestforparadis.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: