🇬🇧 BIOGRAF PREMIERE: ‘Rocks’ er en ualmindelig stærk og underholdende coming-of-age fortælling forankret i gribende karakterer og med et vigtigt budskab! Filmen var nomineret til hele 7 BAFTA-priser og er et godt bud på en af årets absolut bedste britiske filmoplevelser. En skæbnesvanger dag kommer 15-årige Rocks og lillebror Emmanuel hjem fra skole og opdager, at de er blevet efterladt er deres mor. Rocks frygter at de vil blive adskilt, hvis det bliver opdaget, og gør derfor alt hvad hun kan for at holde deres ulykkelige situation hemmelig. Med alle odds imod sig, formår hun, ved hjælp af sine højtelskede veninder, at undgå myndighederne. Men udfordringerne bliver større og større, og Rocks mærker presset stige. Se ‘Rocks’ i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: