Roadrunner: A Film About Anthony Bourdain

Scroll down to content

🆕 I 2018 begik Anthony Bourdain selvmord under optagelsen af Parts Unknown i Frankrig i en alder af 61 ĂĄr. Den første trailer til ‘Roadrunner: En film om Anthony Bourdain’ dokumentarfilmen viser kampen med de udfordringer, Bourdain stod overfor, da han dristigt trottede kloden rundt. Et omfattende, udfoldende blik pĂĄ hans liv fyldt med arkivoptagelser, Roadrunner lover at vise os, hvor Bourdain gik hen, og hvad han efterlod os. Efter særlige biograf forvisninger vil Roadrunner sendes pĂĄ CNN og være tilgængelig for streaming pĂĄ HBO Max.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: