🔚 SIDSTE CHANCE! ‘Ammonite’ udspiller sig i England i 1840’erne. Palæontologen Mary Anning (Kate Winslet) arbejder i en lille by nær den sydengelske kyst. En dag ankommer Charlotte (Saoirse Ronan), der er ramt af en personlig tragedie. Da uventede følelser opstår mellem de to kvinder, bliver det begyndelsen på en kærlighedsaffære, som vil ændre deres liv for altid. ‘Ammonite’ er en del af Filmporten. Sidste visning i @grandteatret i aften kl. 21:30.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: