🎙️ FILM & MUSIK: En af de mest hårdtarbejdende kvinder i showbusiness nogensinde deler sine indre kampe i en sensationel film med klip fra 60 år i rampelyset. Med en stemme, der kan synge et stadion op, og med sit enorme katalog af hits fra et langt liv i rampelyset, er historien om Tina Turner en fortælling om en kvinde, der har kæmpet sig op fra ingenting, og som har overlevet det meste undervejs. Fra de tidlige år som R&B-dronning over det voldelige forhold til partneren Ike, til hendes ‘second coming’ som mega-popstjerne i 80’erne. Filmen om Turner var årets store sensation på Berlin filmfestivalen, og er baseret på over 60 års optagelser med den karismatiske og helt ekstremt hårdtarbejdende superkvinde, der fortsat inspirerer – også som pioner for MeToo-bevægelsen. Se TINA i aften kl. 21 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: