🇫🇷 FRANSKE FILM MANDAGE: Tidligere var Eve og hendes landsted et af verdens mest hyldede rose-gartnerier. Nu ligger gården stille hen, og hendes livsværk er på grænsen til at gå enten bankerot eller blive opkøbt af egnens største konkurrent. Men Eve er en stolt kvinde og nægter at give op. Hendes sekretær skaffer tre medarbejdere fra den lokale arbejdsformidling. De skal alle i jobtræning og er derfor billig arbejdskraft. Til gengæld har de absolut ingen forstand på roser. Men lige så stille opbygges tilliden og forståelsen mellem de fire, og sammen kan de måske lykkes – som virksomhed og som mennesker. ’The Rose Maker’ er en klassisk feel-good film i stil med ’De urørlige’. Modsætninger mødes, og sød musik opstår i en verden af smukke roser og guddommelige dufte. Se forpremiere på DUFTEN AF ROSER i aften kl. 19 i @grandteatret og @oestforparadis.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: