🇫🇷 EN HYLDEST TIL VENSKAB: Da lægen Arthur (Fabrice Luchini) fortæller vennen César (Patrick Bruel), at han er blevet diagnosticeret med kræft, beslutter César sig for at flytte sammen med ham – og hjælpe ham med at nå at indfri alle de ønsker, han måtte have for livet. Der er bare et lille aber dabei: Det er slet ikke Arthur, som har kræft! Fabrice Luchini er en fast tilbagevendende gæst i biografen, hvor han senest har været at se som
litterær snushane i ’Mysteriet om Henri Pick’ og overfor Sidse Babett Knudsen i ’Hermelinen’. Og på trods af temaet: ’På kanten af livet’ er en smittende varm film om venskab og om at følge sine drømme. Se PÅ KANTEN AF LIVET i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: