🇭🇰 REPREMERIE: Wong Kar-wais ekstravagante kærlighedsdrama er også en roadmovie (af en slags). Filmen følger det homoseksuelle par Ho Po-wing (Leslie Cheung) og Lai Yiu-fai (Tony Leung), der rejser fra Hong Kong til Argentina for at finde sig selv og hinanden. Men da de kører mod vandfaldene ved Iguazu, går et eller andet galt. Ho Po-wing forlader sin kæreste og begynder at tage sig betalt for sine seksuelle ydelser, mens Lai tager arbejde som dørmand på en tangobar i Buenos Aires og forsøger at spare sammen til sin hjemrejse. Smerte rimer på hjerte i en på overvældende, æstetisk magtdemonstration fra Wong Kar-wai. Se HAPPY TOGETHER i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: