De ting, vi siger og de ting, vi gør

Scroll down to content

🇫🇷 UGENS INTERNATIONALE PREMIERE: Da den gravide Daphnes kæreste må afbryde ferien på grund af sit arbejde, bliver Daphne nødt til at tilbringe de næste fire dage alene sammen med kærestens fætter Maxime. Men jo mere de to er sammen og deler deres tanker om livet, desto nærmere kommer de hinanden, og snart er de viklet ind i en kærlighedsaffære, som får store konsekvenser for alle implicerede. Der tales meget, som hos Éric Rohmer, men dialogen er konstant fængende, og instruktørens sammenkædning af hændelser er udført med stor virtuositet. Ikke sært, at filmen havde flest nomineringer af alle op til den franske César-uddeling. Se DE TING, VI SIGER OG DE TING, VI GØR i aften i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: