🎸 FILM & MUSIK: Med ubegrænset adgang til Zappa-familiefonden og alt hvad der findes af arkivmateriale, udforsker musikfilmen ZAPPA den private eksistens, der lĂĄ bag en gigantisk musikalsk karriere, og som aldrig holdt sig tilbage for at gĂĄ i kødet pĂĄ tidens politiske turbulens. Alex Winters dokumentar tæller gæsteoptrædener af Frank Zappas enke, Gail Zappa, og flere af Zappas musikalske samarbejdspartnere sĂĄsom Mike Keneally, Ian Underwood, Steve Vai, Pamela Des Barres, Bunk Gardner, David Harrington, Scott Thunes, Ruth Underwood, Ray White og mange andre. Se filmen hver søndag i juli kl. 19 i @grandteatet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: