🆕 PREMIERE: New York i 1990’erne: Den unge Joanna (Margaret Qualley) ønsker at forfølge sin drøm om at blive forfatter. Hun starter som assistent for Margaret (Sigourney Weaver), der er litterær agent for den sagnomspundne forfatter J. D. Salinger (‘The Catcher in the Rye’). Joanna skal tage sig af alle de fanbreve, Salinger modtager, og snart begynder hendes egen forfatterstemme at spire i brevene skrevet i den litterære stjernes navn. ‘My Salinger Year’ er en del af Filmporten. Se filmen i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: