🐄 Den stille men dygtige kok, Cookie, er taget vestpå til Oregon i selskab med nogle suspekte pelsjægere. Han forlader gruppen efter mødet med en kinesisk indvandrer, King Lu, som også er på jagt efter lykken. Sammen åbner de en lille, men vellykket forretning, hvor de bager kager på stjålet mælk fra områdets første og eneste ko. Ud fra de mest enkle præmisser laver instruktør Kelly Reichardt en varm, humoristisk og prægnant granskning af det unge USA – og en tidløs beretning om intime venskaber. Særvisning i aften kl. 18:30 i Grand Teatret.

https://twitter.com/BAFTA/status/1415591471458177026?s=19

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: