ūüźĄ Den stille men dygtige kok, Cookie, er taget vestp√• til Oregon i selskab med nogle suspekte pelsj√¶gere. Han forlader gruppen efter m√łdet med en kinesisk indvandrer, King Lu, som ogs√• er p√• jagt efter lykken. Sammen √•bner de en lille, men vellykket forretning, hvor de bager kager p√• stj√•let m√¶lk fra omr√•dets f√łrste og eneste ko. Ud fra de mest enkle pr√¶misser laver instrukt√łr Kelly Reichardt en varm, humoristisk og pr√¶gnant granskning af det unge USA ‚Äď og en tidl√łs beretning om intime venskaber. S√¶rvisning i aften kl. 18:30 i Grand Teatret.

https://twitter.com/BAFTA/status/1415591471458177026?s=19

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: